Ana içeriğe atla

Ücretsiz Dernek Programımıza Etkinlikler kısmı eklendi.

Öztek DERNEK TAKİP programımıza sizlerin isteği doğrultusunda Etkinlik Modülü ekledik.  Ücretsiz yazılımımıza eklediğimiz etkinlik modülümüz ile dernek etkinliklerini kayıt altına alıp , tahsilat, harcama , vb analizleri hızlı ve basit bir şekilde yapabileceksiniz.
A-     Nasıl etkinlik eklerim?
Dernektakip.comsitemize giriş yaptıktan sonra , soldaki menülerden Dernek İşlemleri başlığını tıklayıp altında açılacak olan menülerden “Etkinlik İşlemlerini Tıklıyoruz” , açılan   sayfada , üst kısımda yer alan  Etkinlik Ekle butonuna tıklıyoruz, karşımıza açılan Etkinlik kayıt formuna gerekli bilgileri girip kaydet butonuna basıyoruz.
Dolduracağınız alanlardan ücret kısmı , eğer etkinliğe katılım ücret karşılığı olacak ise , tahsilatlarda varsayılan ücret olarak geliyor.

B-     Etkinlik Tahsilatını nasıl kayıt altına alırım…
Yine sol menüden Kasa girişi başlığını tıkladığımıza açılan bağış ve diğer Tahsilatlar menüsüne tıklıyoruz. Açılan sayfada üye ismini seçtikten sonra Tahsilat Konusunu Seçin kısmından etkinlik tahsilatını seçiyoruz , bu kısmı seçince altta Etkinlik Seçiniz kısmı çıkıyor tahsilata konu olan etkinliği seçip ödenecek miktarı girerek etkinlik tahsilatını tamamlamış oluyoruz.
Not:ödenecek miktar kısmında etkinlik kaydında oluşturduğumuz varsayılan fiyat gözükür farklı miktar yazmak isterseniz değiştirebilirsiniz.


C-     Etkinlik Analizi / Değerlendirmesi Nasıl yapılır?
Etkinlik değerlendirmesi , yani etkinlik için harcadığımız miktar ve etkinlikten gelen geliri kıyasladığımız kısımdır. Bunun için  Sol menüdeki Cari İşlemler Başlığına tıklayınca açılacak olan menülerden cari hesap dökümüne tıklıyoruz.
Karşımıza Açılan sayfada  “Arama yapılacak metni Giriniz” yazan  ksıma etkinlik ismini yazıyoruz , otomatik olarak etkinlik ismi çıkacaktır. Seçip Arama yap Butonuna tıklıyoruz.
Bu kısımdan tüm yapılan Harcamaları ve tahsilatları kalem kalem görüntüleyebilir , Excele aktarabilirsininiz.  En alt sağ kısımda ise Kasa Durumu yazan Kırmızı çerçeveli kısımda net gelir, yada gideri görebilirisiniz…


NOT: Tüm sorularınızı  http://dernektakip.com/aciklama.php  kısmındaki formumuzdan bize sorabilirisiniz…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

dernek takip toplu aidat tahsilati

http://dernektakip.com Dernek Üyelerinden Toplu aidat ekleme kısmı videolu anlatım

DERNEK TAKİP : AİDAT AYARLARI

Dernek programımızda, aidat tanımlamaları grup bazında gerçekleşmektedir. Aidat tanımlamalarının etkin olarak çalışması için üyeleri mutlaka ilgili gruplara tanımlamalıyız. Dernek Aidat İşlemleri; Sol Menüdeki Dernek İşlemleri Menüsünün altındaki, Aidat ayarları seçeneğini tıkladığınızda, üye aidat ekleme sayfası açılır. Açılan sayfada soldaki şube seçimini öncelikle yapıyoruz, sonra grup seçimi seçenekleri geliyor, buradan grubumuzu da seçiyoruz. yıl seçimine geldiğimizde, aidat eklemek istediğimiz yılı seçiyoruz. Karşımıza 12 ay ve toplam seçenekleri olan bir tablo açılıyor. Bu tablodaki alanlar doluysa, daha önce bu gruba bu seçtiğimiz yıl için aidat tanımlaması yapmışız demektir. Burada düzenleme yapabiliriz. bu yaptığımız düzenleme bu gruptaki tüm üyelerin borcunu alacağını etkileyecektir. Eğer Geçmiş döneme ait bir aidat dönemini düzenlerseniz, borcu olmayan üyelere borç oluşabilir yada aidat miktarını düşürürseniz borçlu kişilerin borcu azalır yada alacaklı duruma geçebil

DERNEK TAKİP : ÜYE EKLEME SİLME DÜZENLEME VE AKTİF PASİF YAPMA.

Dernek programımızda , üye ekleme ,listeleme , düzenleme,silme , aktif ve pasif seçenekleri vardır. Şimdi bu işlemlere önemli noktaları dahilinde kısa değinelim. Dernek Üye Ekleme; Dernek takip sistemimiz de 3 tip üye ekleme seçeneği vardır bunlar daha önce değinmiştik.Belirli sabit bir üye tipiniz var ise derneğinize uygun olan üye tipi seçeneğini dernek ayarlarında işaratledikten sonra üye eklme işlemlerine başlayabilirsiniz. Öncelikle sol menu de Üyelik işlemleri ana başlığı altındaki , üyelik işlemleri seçeneğini tıklıyoruz. Karşımıza üye listesi ve üye işlemlerinin olduğu sayfa çıkıyor burada. Yukarıda ki "YENİ ÜYE EKLE" butonuna basıyoruz karşımıza bir sayfa açılıyor.Genel üye tipinde ilk olarak ŞUBE Seçimi menusu çıkacak karşımıza, birden fazla şubemiz varsa seçiyoruz yoksa zaten seçili gelir ve grup seçimini yaparız. Grup seçimi çok önemlidir, zira eklediğiniz kişi ile ilgili yapacağınız sonraki işlemleri bu grup belirleyecektir. Üye gruplarını daha önce anlatmı